DÄRFÖR BEHÖVER DIN HUD VÅRDAS

Huden är smart, har förmågan att ta hand om sig själv och svarar konstant på förändringar i din inre och yttre miljö. Val av rätt hudvård lägger därför grunden till en frisk hud oavsett hudtyp.

Det sägs, ”Fräsch hud kan stärka självkänslan!”

Huden är inte bara kroppens största organ – den är också ett av de mest utsatta. Den är kroppens spegel som visar hur du mår på insidan och ju bättre du mår desto finare huden kommer att bli.

För att undvika allmänna missuppfattningar om hudvården måste vi först ha en grundkunskap om hudens uppbyggnad och behov.

Idag finns en uppsjö av olika hudvårdsprodukter och behandlingar tillgängliga ute på marknaden. Det är inte alltid lätt för konsumenten att välja rätt produkt som passar ens hudtyp.

 

High performance skincare products

HighDes koncept byggs på kunskapsbaserade insatser av hög kvalitet. Studier av olika hudtyper och dess behov i minsta detalj samt de senaste forskningsresultaten tas in för ökad kvalitet hos produkterna. Rätt val av aktiva ämnen, färre antal ingredienser, lägsta möjliga konserveringsmedel med miljö i fokus är vad HighDes kallar ”High performance skincare products”.

 

Daglig ansiktsvård

HighDes forskningar visar att en daglig ansiktsvård är viktigt oavsett hudtyper för att hindra för tidigt och onödig hudskador. Alla behöver kunskap om sin hud för att kunna ta hand om den på bästa sätt både in- och utifrån.

Till det dagliga ansiktsvården ingår produkter som har långsiktiga fördelar för hudens välbefinnande. Huvudsakliga hudvården består av rengöring, fukt och näringsgivande produkter.